top of page

NEW! Full Branding Kit -Corporate spaces

Kit BirouriWEB.jpg

Disclaimer - produsele pot diferi față de imagine

Pachet complet de branding și decorare unitară pentru birouri, recepție, săli de conferințe și alte spații interioare ale companiilor

Sediul unei companii nu mai este demult doar o cladire de birouri lipsite de personalitate. Acum, sediul oricărei firme care se respectă reprezintă o carte de vizită, care transmite valorile companiei, care susține cultura organizațională a firmei respective și, nu în ultimul rând, reprezintă un mediu plăcut și inspirațional pentru toți angajații.
În foarte multe cazuri, personalizarea spațiilor interioare dintr-o companie nu are un aspect unitar: se face la un moment dat pentru anumite bioruri, ulterior pentru alte spații cu idei diferite, se apelează la furnizori diferiți etc.
Tot acest proces poate deveni acum mult mai simplu și eficient prin alegerea pachetului complet de branding pentru spațiile corporate creat de Genuine Advertising.

Concept grafic unitar

  • care pune în valoare brandul pe toate tipurile de materiale

Panouri PVC

  • Informaționale sau decorative

Plăcuțe informative

  • Semnalizarea direcției de mers sau a modului de funcționare al unui obiect

Litere volumetrice

  • Din PVC, carton sau alte materiale

Autocolante

  • Pentru pereți, sticlă sau mobilă

Alte tipuri de elemente personalizate

  • în funcție de specificul spațiului sau cerințele clientului

Veți avea la dispoziție un KIT COMPLET de branding interior, care va pune în valoare identitatea companiei pentru orice partener de business sau simplu vizitator, dar va contribui și la consolidarea culturii organizaționale dorite, la inspirație și motivație pentru proprii angajați.
În plus, toate acestea vin la pachet cu o economie de timp și bani, pentru că nu mai sunt necesare discuții interminabile, cu o mulțime de furnizori diferiți.

bottom of page