top of page

NEW! Full Branding Kit - Business Events

5.jpg

Disclaimer - produsele pot diferi față de imagine

Pachet complet de branding pentru
participare la evenimente de business, târguri, expoziții

Prezența companiei la târguri, expoziții sau diverse evenimente de business este o acțiune care poate aduce multe beneficii oricărei afacerii. Pentru ca impactul prezenței la acest tip de evenimente să fie unul ridicat, este nevoie însă de o pregătire prealabilă foarte atentă, în special legată de realizarea unui branding care să atragă atenția în diverse moduri și să pună cu adevărat în valoare imaginea companiei.

În foarte multe cazuri, această etapă de pregătire pentru a fi prezenți la un eveniment devine una mare consumatoare de resurse și de timp pentru cei responsabili: se caută furnizor de standuri, de roll-up-uri, de materiale promoționale, de print-uri, graficieni etc.

Concept grafic unitar

  • care pune în valoare brandul pe toate tipurile de materiale

Obiecte promoționale de diverse tipuri

  • customizate pe portofoliul de beneficiari targhetati

Sisteme de expunere diverse

  • standuri complexe/modulare, spider, pop-up, roll-up etc

Materiale printate variate

  • flyere, broșuri, cărți de vizită etc

KIT - Business Event

Veți avea la dispoziție un KIT COMPLET de prezentare, la cele mai înalte standarde, atât în relația cu partenerii și colaboratorii, cât și cu clienții prezenți la aceste evenimente.

În plus, toate acestea vin la pachet cu o economie de timp și bani, pentru că nu mai sunt necesare discuții interminabile, cu o mulțime de furnizori diferiți.

bottom of page