top of page
PRINT & PERSONALIZĂRI

Pe partea de print, mai mult decât în orice altă secţiune, pretenţiile noastre de a face lucrurile bine sunt completate de tehnologie de ultimă generaţie. Astfel avem posibilitatea realizării unor printuri artistice de mare rezoluţie pe materiale dintre cele mai variate, flexibile sau rigide. Acoperim în materie de design toate fanteziile de concepţie ale colaboratorilor noştri.
Printând cu succes orice suprafaţă, începând de la canvas (pânză de pictură), piele, tapet şi terminând cu sticlă, plexic, PVC, lemn, OSB, plută, orice material rigid de până la 50 mm grosime şi în orice culoare, inclusiv alb, reuşim să dăm curs mai tuturor ideilor de design.
Având la dispoziţie tehnologie de print pe plăci rigide, reuşim să economisim banii clienţilor noştri, eliminând nişte costuri din devizele de branduire cum ar fi costul autocolantului şi al manoperei de aplicare a acestuia.
Alături de aceste proiecte dispunem de printul clasic roll to roll la cea mai bună calitate cu ajutorul căruia realizăm bannere, autocolante, mesh-uri, steaguri şi altele.

bottom of page