top of page
SEMNALISTICĂ INDOOR

Semnalistica indoor este destinată personalizării interioarelor sediilor de companii, pentru un aspect estetic şi o imagină unitară a brandului şi include articole precum: plăcuţe indicatoare, direcţionale şi de informare, idei decoraţiuni şi afişaj perete, ancadramente şi rame tablouri, sisteme de afişaj pentru merchandising, semnalistică PSI şi Protecţia Muncii, sisteme de compartimentare şi încadrare/semnalizare a zonelor de producţie şi depozitare. 
Fie că încercăm să subliniem apartenenţa, fie există un scop de direcţionare, de informare sau pur decorativ, urmărim în fiecare proiect aceeaşi parametrii de calitate şi eficienţă în mesajul transmis.

PANOURI INFORMATIVE ȘI DIRECȚIONALE

Panourile de acest gen au scopul de a informa vizitatorii și le folosesc în instituții, spitale, universități, colegii, incinte comerciale, firme cu sediul generos și alte tipuri de clădiri asemănătoare. Pot fi realizate în forme și dimensiuni variate, folosind materiale precum tabla, PVC, plexic, plăci compozite sau altele, în funcție de cerere.
Decorarea se face de obicei cu autocolant.